Produkty pro je to maltodextrin (15)

Lutein

Lutein

Rostlinný extrakt
Tetrahydrofuran (THF)

Tetrahydrofuran (THF)

Rozpouštědlo
Tapiokový Maltodextrin DE10 Bio

Tapiokový Maltodextrin DE10 Bio

Co je maltodextrin? Maltodextrin je polysacharid (sacharid), který má jedinečnou schopnost vázat tuky a oleje. Používá se k vylepšení textury potravin a nápojů. Maltodextrin je také používán jako práškový doplněk stravy sportovci. DE-qualifikace Maltodextriny jsou klasifikovány podle svého Dextrose Equivalent (DE) a mohou mít DE hodnotu mezi 3 a 20. Čím vyšší je DE hodnota, tím kratší jsou glukózové řetězce a tím sladší je maltodextrin. Maltodextriny s DE hodnotou až 10 včetně jsou považovány za nesladké. Nad DE hodnotou 20 je tak sladký, že již nemůže být nazýván maltodextrinem. Poté se nazývá glukózový sirup. Maltodextrin DE-10 z tapiokového škrobu Tento maltodextrin je vyroben z tapiokového škrobu. Škrob je hydrolyzován přírodními enzymy (bez GMO) a poté sušen pomocí sprejového procesu. Prášek je bílý, má neutrální chuť a v naředěné formě může zlepšit viskozitu produktů.
Kreatin monohydrát

Kreatin monohydrát

Kreatin jako jeden z nejlepších doplňků stravy pro budování další tělesné hmoty. Protože zvyšuje využití bílkovin z potravy, obracejí se na kreatin monohydrát zejména kulturisté a sportovci s profesionálním tréninkem. Kreatin monohydrát je nejchutnější a nejflexibilnější forma kreatinu, která existuje. Kreatin monohydrát nemá žádné vedlejší účinky a také se nachází v červeném mase. Kreatin je potřebný pro řadu tělesných funkcí. Kreatin zajišťuje, že může být využito ještě více aminokyselin a při pravidelném užívání podporuje budování nové tkáně.
Maltit

Maltit

Maltit - kaloricky redukovaná náhrada cukru Maltit (E965) je kaloricky redukovaný cukrový náhradník, který chutná podobně jako cukr. S sladivostí přibližně 90 % jako cukr může být maltit téměř 1:1 nahrazen cukrem. Příjem maltitu způsobuje pouze velmi malý nárůst hladiny cukru v krvi a inzulínu a obsahuje pouze přibližně polovinu kalorií jako cukr. Maltit se používá mimo jiné k výrobě bonbónů, sušenek, čokolády, dezertů všech druhů, zmrzliny, džemů, žvýkaček atd. Při denních dávkách nad 30-50 g pro dospělé může nastat projímavý účinek. Proto se doporučuje maximální denní příjem 30-50 g.
L-Lysin

L-Lysin

L-Lysin HCl, fermentovaný, protiklnící
Beta-alanin

Beta-alanin

Surovina Beta-Alanin pro Doplňky Stravy
Sodný laktát

Sodný laktát

je sodná sůl kyseliny mléčné. Sodná sůl mléčné kyseliny patří do skupiny hydratačních látek pro pleť, které udržují vlastní vlhkost pleti a přispívají k mírně kyselému pH. Tyto látky (glycerin, močovina a organické kyseliny) společně tvoří přirozený zvlhčovací faktor (NMF). V EU je sodná sůl mléčné kyseliny známa jako potravinářská přísada E 325. Sůl je snadno rozpustná ve vodě. Tekutina je téměř bezbarvá a téměř bez zápachu či chuti. Sodná sůl mléčné kyseliny je také dostupná v různých koncentracích (50 % / 60 %), na požádání s upravenou hodnotou pH. Kvality: 50 %, 50 % pH 5,5, 60 % Vzhled: čirý až bílý CAS číslo: 72-17-3 INCI: Sodná sůl mléčné kyseliny Trvanlivost: 2 roky Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě, v uzavřeném obalu
Rýžový sirup, tapiokový sirup také sušený - hnědý a čirý, bio a konvenční

Rýžový sirup, tapiokový sirup také sušený - hnědý a čirý, bio a konvenční

Přírodní sirupy a sušené sirupy ve spreji v různých stupních sladkosti (DE), také dostupné jako maltodextrin s 5-18DE. Dostupné v bio nebo konvenčním provedení Bez fruktózy Bez lepku Veganské Čistá etiketa
Dimethylacetamid (DMAC)

Dimethylacetamid (DMAC)

Rozpouštědlo
Tapiokový Maltodextrin DE 10 Bio - Tapiokový Maltodextrin DE 10 Bio

Tapiokový Maltodextrin DE 10 Bio - Tapiokový Maltodextrin DE 10 Bio

Co je maltodextrin? Maltodextrin je polysacharid (sacharid) a má jedinečnou vlastnost, že dokáže vázat tuky a oleje. Používá se k vylepšení textury potravin a nápojů. Také se používá v některých snackách, například v bramborových lupíncích. Maltodextrin se také používá jako výživový doplněk v práškové formě sportovci. DE-kvalifikace Maltodextriny jsou klasifikovány na základě jejich Dextrose Equivalent (DE) a mohou mít DE-hodnotu mezi 3 a 20. Maltodextriny s nízkými DE-hodnotami mají dlouhé glukózové řetězce. Nejsou sladké a mají vysokou odolnost vůči teplu. Čím vyšší je DE-hodnota, tím kratší jsou glukózové řetězce a tím sladší je maltodextrin. Maltodextriny s DE-hodnotou až 10 jsou považovány za nesladké. Nad DE-hodnotou 20 je tak sladké, že se již nemůže nazývat maltodextrin. Pak se nazývá glukózový sirup. Maltodextrin DE-10 z tapiokového škrobu Tento…
Tapiokový Maltodextrin DE10 BIO - Koupit Tapiokový Maltodextrin DE10 BIO? | Velkoobchod | VehGroshop

Tapiokový Maltodextrin DE10 BIO - Koupit Tapiokový Maltodextrin DE10 BIO? | Velkoobchod | VehGroshop

Vysoce kvalitní Tapioka Maltodextrin DE10 BIO: Tapioka Maltodextrin DE10 BIO od společnosti VehGro je biologicky certifikovaný produkt nejvyšší kvality. Díky tomuto certifikátu víte, že to, co kupujete, bylo vytvořeno s ohledem na člověka a přírodu. VehGro představuje produkty, které jsou zdravé a nejvyšší kvality. Vybrané (bio) přírodní produkty pocházejí z různých regionů světa. Všechny produkty jsou testovány v Evropě a často také baleny. BIO certifikát znamená 100% kontrolovanou biologickou kvalitu a spolehlivost. Tyto ingredience jsou proto zaručeně bez jakýchkoli přísad, jako jsou cukry, tuky, a splňují všechny evropské požadavky na pesticidy. Kvalita našich produktů je pravidelně kontrolována.
L-Selenometionin

L-Selenometionin

L-Selenometionin 0,5 %
Natriumacetát

Natriumacetát

Natriumacetát je sodná sůl kyseliny octové a získává se reakcí kyseliny octové s sodnou sloučeninou. Je to bezbarvá sůl s mírně octovým zápachem, která se dobře rozpouští ve vodě, ale špatně v alkoholu. Když se nasycený roztok natriumacetátu krystalizuje, uvolňuje se teplo. Použití: Potraviny: * Regulátor kyselosti * Konzervant Kosmetika: * Pufr * Maskování základního zápachu Technické: * Výroba ohřívačů rukou * Úložiště energie CAS (trihydrát): 6131-90-4 CAS (bezvodý): 127-09-3 Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech Potravinářská přísada: E262 Sumární vzorec: C2H3NaO2
D-Panthenol

D-Panthenol

D-Panthenol nebo Dexpanthenol je prekurzorem vitamínu B a alkoholu patřícího k kyselině pantotenové. Tento viskózní, nažloutlý až čirý produkt je vyráběn synteticky. Je citlivý na zvýšenou teplotu a měl by být zpracováván při pH hodnotě mezi čtyřmi a šesti. D-Panthenol je snadno rozpustný ve vodě a ethanolu a je nerozpustný v tucích a olejích. Lidské tělo přeměňuje D-Panthenol na vitamín B5. CAS číslo: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Trvanlivost: 2 roky Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě v původním obalu.